ABP BUTIK

2.340,00 RSD

Krema za ruke 30ml, Ponekad nam priroda šapne najlepše tajne, one se izraze kroz svilenkasti dodir zdrave, hidrirane i mirisne kože ruku. Lavanda, kao prirodni antioksidant u našoj kremi za ruke, u kombinaciji sa ostalim prirodnim sastojcima, regeneriše kolagen, revitalizuje tonus kože i savršeno hidrira vaše ruke, spremno postajući deo vaših jutarnjih i večernjih rituala nege.

Toplina atmosfere poziva na uživanje Krunu spustite pored kreveta i prepustite se celovitom uživanju u ambijentu koji odiše zavodljivim i duboko opuštajućim notama lavande, dok vaša koža upija neophodnu dozu neuporedive prirodne hidratacije, a vaš jastuk, na koji ste prsnuli dve-tri kapi našeg Pillow spreja čeka da vas odvede u mirne snove.

Kao magičnim štapićem stvoren, osvežavajući, opuštajući i sofisticirani ambijent za vaše velike snove u koje ćete utonuti prirodno i temeljno hidrirane našom kremom za telo. Svega dve do tri kapi našeg Pillow spreja doneće nežno i aromatično obećanje udobnog odmora

Prepustite se ljubičastim poljima Provanse, koja donose užitak svim čulima. Koža će vam biti zahvalna na antioksidantnom i osvežavajućem iskustvu koje ste joj pružili, kroz vaš novi, omiljeni SPA ritual. ABP ulje naneto na kožu posle kupanja, regeneriše kolagen i revitalizuje tonus. Vaš san će se radovati nežnim i delikatnim mirisima lavande, umirujućeg i relaksirajućeg dejstva, koja će jastuk na kom spavate učiniti oazom vašeg mira.

Sveća u čaši, 200gr Poručite svoju jedinstvenu sveću sa ekstraktom organske lavande čije umirujuće dejstvo pruža osećaj spokoja, opuštenosti i prepuštanja sadašnjem trenutku.

Mini,100gr Poručite svoju jedinstvenu sveću sa ekstraktom organske lavande čije umirujuće dejstvo pruža osećaj spokoja, opuštenosti i prepuštanja sadašnjem trenutku.

Mala 220gr Poručite svoju jedinstvenu sveću sa ekstraktom organske lavande čije umirujuće dejstvo pruža osećaj spokoja, opuštenosti i prepuštanja sadašnjem trenutku.

Velika 500gr Poručite svoju jedinstvenu sveću sa ekstraktom organske lavande čije umirujuće dejstvo pruža osećaj spokoja, opuštenosti i prepuštanja sadašnjem trenutku.

10.800,00 RSD

200 ml Pružite svojoj koži luksuzni osećaj bogate nege uz kremu za telo koja osetljivoj koži pruža potreban oporavak, a normalnoj vraća svežinu i snagu.

8.280,00 RSD

100 ml Kada želite da vaša koža bude zdrava i snažna, a neodoljivo mekana i nežna na dodir, tu je ulje za telo koje joj pruža regeneraciju, rehidrataciju i revitalizaciju.

2.880,00 RSD

Mali, 15 ml Vreme je za kvalitetan san. Poručite svoj sprej za jastuk, poprskajte ga dva do tri puta i osetite šta zaista znači utonuti u opuštanje i u snove ispunjene mirisima polja lavande.

50 ml Vreme je za kvalitetan san. Poručite svoj sprej za jastuk, poprskajte ga dva do tri puta i osetite šta zaista znači utonuti u opuštanje i u snove ispunjene mirisima polja lavande.

7.800,00 RSD

Naručite abp esencijalno ulje koje će vaš prostor ispuniti mirisnim notama i doneti brojne prednosti koje pogoduju dobrobiti vašeg tela i uma.