Naša priča

Naša priča se rađa na izuzetnom polju lavande…

Inspirisani izuzetnim mirisima i magičnim bojama, želimo da Vam predstavimo lavandu kao remek delo prirode, koja je postala integralni deo i inspiracija našeg brenda.

Pokrenuti snagom Majke prirode, kao i njenim sjajem, koristimo lavandu kao primarni sastojak koji ima organsko, sledljivo poreklo kako bismo stvorili nezaboravan, kraljevski tretman za naše klijente. Kreiramo i negujemo najkvalitetnije proizvode za negu kože – na bazi eteričnih ulja i prirodnih resursa. Priča o brendu Abp ne odnosi se samo na proizvode za negu kože, već i na brend sa sopstvenim identitetom i istorijom u koju vekovima ljudi duboko veruju. Stvorili smo novu dimenziju posmatranja lepote koja nas uzdiže i fokusira na našu unutrašnju snagu i svetlost. Mi Vas osnažujemo da verujete u sebe, volite svoje najprirodnije kvalitete i podsećamo Vas da Vaša prava lepota leži unutra. 

Abp poseduje sofisticiranu nežnost, ali ima eksplozivnu moć da pokrene i žene i muškarce. Podstiče, edukuje i inspiriše. Abp je u isto vreme intimni ljubavnik, beskompromisni stručnjak i naš lični heroj za poboljšanje sopstvenog sveta. 

Abp odgovara na potrebu za uživanjem u sebi, a nudi jedinstveno životno iskustvo i fokus.