Kako da veče kod kuće pretvorite u opuštajući spa tretman

Znate li onaj osećaj kad tokom cele nedelje negde jurite – koktel sa drugaricama posle posla, šoping jer je u toku must have sniženje, odlazak u teretanu, porodične obaveze i još puno toga. Nakon nekoliko iscrpljujućih dana dođe taj jedan kada napokon imamo momenat za sebe i koji treba da iskoristimo na najbolji način. Evo nekoliko saveta kako da opustite um i svom telu poklonite dodir kraljevske nege.

Opuštajući mirisi

Želimo da stvorimo okruženje u kom ćemo se potpuno opustiti i napuniti baterije za novi dan. Aromaterapija veoma je učinkovita pri otklanjanju stresa, a miris lavande deluje izuzetno relaksirajuće na naš organizam. Stavite telefon na silent, pustite muziku koja vam prija i prepustite se mirisima Provanse uz ABP eterično ulje. Ovo esencijalno, hranljivo, lekovito i terapeutski prirodno sredstvo, ima nebrojene primene – dovoljno je samo 2 do 3 kapi ulja da ispunite svoju atmosferu vrhunskom mirisnom notom koja podržava zdravu, emocionalnu ravnotežu, smiruje um i pomaže u obnavljanju duha.

Vruća kupka

Napunite kadu, upalite sveće i prepustite se ugođaju – it’s that simple! ABP ulje za telo napravljeno je od najkvalitetnijih plodova organske lavande, pomaže regeneraciji kože, omekšava i revitalizuje suvu kožu, a svojim čarobnim notama učiniće ovo iskustvo nenadmašnim. Nakon kupke poklonite svojoj koži pravi kraljevski tretman uz ABP kremu za telo pružajući koži dubinsku hidrataciju čineći je svilenkastom na dodir.

Dobar san

Naspavajte se! Pružite sebi 8 sati kvalitetnog sna kako bi se vaš organizam odmorio. Za svež izgled ujutru preporučujemo svilene jastučnice, a za potpuno opuštanje poprskajte jastuk 2 do 3 puta ABP organskim sprejom od lavande i momentalno otputujte do magičnih ljubičastih polja. Sutradan ćete biti spremni da osvojite svet.

Možda vas interesuje

Možda vam
se dopadne