Tri mala slova koja donose veliku magiju lavande

Lavanda je vekovima unazad poznata kao čudesna biljka lekovitih moći. Nazvana još i „Mediteranskom kraljicom“ ova biljka je sinonim za čistotu, spokoj, ženstvenost i smirenost.

Priča o brendu ABP počinje upravo u jednom posebnom polju lavande u kom vladaju opojne mirisne note i magične boje. Koristeći remek delo prirode, organsku lavandu kao neizostavan sastojak, A Botanical Philosophy je brend koje će vam pružiti nezaboravno kraljevsko iskustvo. Nadahnuti majkom prirodom i njenim moćima, ABP na tržište donosi nove proizvode uz koje ćete imati priliku da osetite dodir netaknute prirode na svojoj koži.

Stigli su snežni dani i niske temperature, a to je samo još jedan dodatni razlog da svojoj koži podarimo dodatnu negu i hidrataciju. Vaš novi neizostavni deo dnevnog rituala postaće ABP krema za telo od organske lavande koja, zahvaljujući terapeutskom dejstvu ove drevne biljke, deluje kao prirodni zaštitnik vaše kože čineći je mekom svilenkastom. Ukoliko pak preferirate negu kože na uljanoj bazi, ABP ulje za telo napravljeno od najkvalitetnijih plodova lavande biće vaš saveznik ka večnoj lepoti. Pružajući koži potrebnu hidrataciju, ABP ulje pospešuje tonus, a kako se veoma brzo upija možete ga koristiti u bilo kojoj prilici – pre nego što obučete vašu malu crnu haljinu za izlazak ili omiljenu pidžamu.

ABP je mnogo više od proizvoda za negu kože. Sa iskrenom željom da verujete u sebe i volite svoje najprirodnije ,,ja’’ ovaj brend donosi potpuno novu filozofiju kada je u pitanju svakodnevna nega. Mali cvet sa sobom nosi velike moći, te dopustite da vas isceljujući miris lavande na jastuku uspava svaku noć i probudi svako jutro. ABP sprej za jastuk pospešiće miran san, dok će vaša koža uživati u blagodetima organske lavande.

Kraljica ABP kozmetičke linije jeste esencijalno ulje organske lavande. Kao esencijalno, hranljivo, lekovito i terapeutski prirodno sredstvo, ima nebrojene primene. Dovoljno je samo 2 do 3 kapi ulja da ispunite svoju atmosferu vrhunskom mirisnom notom koja podržava zdravu, emocionalnu ravnotežu, smiruje um i pomaže u obnavljanju duha. Zakoračite u očaravajući svet aromaterapije prirodnim, čistim i nerafinisanim eteričnim uljem i dozvolite da Vas osvoji magija mirisa i spokoja.

Otkrijte novu dimenziju lepote i nege uz tri mala slova koja donose veliku magiju lavande.

Možda vas interesuje

Možda vam
se dopadne