Za nas, lepota počinje iznutra, a nega i pažnja koju poklanjamo svom telu čini da sjaj koji posedujemo zablista svom svojom snagom. ABP spaja sofisticiranost momenta u kom u sebi uživamo i sebe volimo i snagu koja iz te ljubavi proizlazi, dovoljno moćnu da sebi pružimo jedinstvena, neponovljiva i nezaboravna iskustva.

Esencijalna ulja

Upoznavanje očaravajućeg sveta aromaterapije počinje uz esencijalno ulje, vodeći proizvod ABP linije. Doživite zanosne mirisne note koje donosi brojne blagodeti kako telu tako i umu.

Sprejevi za jastuk

Vreme je za kvalitetan san. Poručite svoj sprej za jastuk, poprskajte ga dva do tri puta i osetite šta zaista znači utonuti u opuštanje i u snove ispunjene mirisima polja lavande.
Vreme je da osetite lepotu čvrstog sna i ušuškanog opuštanja. Uz samo dve do tri kapi na jastuku, san dobija novi, ljubičasti oblik.

Ulje za telo

Kada poželite da vam koža zablista, nahranjena prirodom i postane neodoljivo meka i nežna na dodir, ABP ulje za telo pruža neophodnu regeneraciju, rehidrataciju i revitalizaciju.

Krema za telo

Doživite luksuzni osećaj bogate nege uz kremu za telo koja osetljivoj koži pruža potrebni oporavak, a normalnoj vraća neophodnu svežinu i snagu.

Krema za ruke

Ponekad, priroda izrazi svoje tajne kroz svilenkasti dodir zdrave, hidrirane i mirisne kože ruku. Lavanda, kao prirodni oksidant, u kombinaciji sa ostalim prirodnim sastojcima, regeneriše kolagen, revitalizuje tonus kože i savršeno hidrira vaše ruke

Sveće

Unesite mir u svoj prostor. Opuštajući miris organske lavande sa lakoćom će odagnati osećaj iscrpljenosti.
Dom postaje oaza mira, uz relaksirajuće dejstvo ABP sveća. Obogaćene eteričnim uljima, ABP sveće postaju neizostavni deo rituala opuštanja.
Svetlost niskog spektra u kombinaciji sa mirisom aromatične sveće od organske lavande, stimuliše limbički sistem, zadužen za najlepša sećanja.
Oplemenite svoj prostor i učinite ga delom buduće uspomene u čiji ćete se svaki trenutak rado vraćati.

Setovi

Lavanda –
remek delo prirode