Proizvodi

ESENCIJALNO ULJE

Organsko eterično ulje lavande, 15 ml

Dovoljno je da upotrebite samo 2 do 3 kapi ulja da ispunite svoj ambijent i atmosferu vrhunskom mirisnom notom koja podržava zdravu emocionalnu ravnotežu, smiruje um i pomaže da se obnovi duh. Zakoračite u očaravajući svet aromaterapije uz pomoć prirodnog, čistog i nerafinisanog esencijalnog ulja. Neka Vas opčini magija mirisa i spokoja.

SPREJ ZA JASTUK

Sprej za jastuke, 50ml

Poprskajte jastuk 2 do 3 puta organskim sprejom od lavande i prepustite se mirisu koji opušta Vaš um i telo. Uronite u snove ispunjene mirisima polja lavande. Inspirišite se i sanjajte!

ULJE ZA TELO

Ulje za telo, 100 ml

Organsko ulje lavande za telo se može koristiti kao ulje za masažu, hidratantno sredstvo za telo, čak i ulje za kupanje. Senzacionalno organsko ulje lavande namenjeno je regeneraciji kože, podržava regeneraciju kolagena, omekšava i revitalizuje suvu kožu. Poseduje izuzetnu snagu, tako da je dovoljno prsnuti samo nekoliko puta, a Vaša koža će biti zahvalna.

KREMA ZA TELO

Krema za telo, 200ml

Abp, bogata krema za telo pospešuje svežinu i uravnoteženost kože, a osetljivu kožu čini posebno glatkom i duboko hidriranom. Može se koristiti kao dnevna i noćna nega. Održava zdravlje, mekoću i zategnutost kože tela. Pomaže da prirodna lepota Vaše kože zablista u punom sjaju.